Hallo, ik ben Bras


Eigenlijk heet ik Reine des Vents Victory's Bras, maar daar struikelt mijn tong bijna altijd over. Afgekort horen ze Bras te zeggen, maar omdat het leuker klinkt en lekkerder uitspreekt zeggen ze altijd BrasBras tegen me, en dat vind ik ook veel leuker dan al die 'Vents'. Hoe die moeilijke naam in elkaar zit ga ik lekker niet uitleggen. Als je dat wilt weten kijk je maar op m'n zuster Arwen's pagina.

Samen met mijn zusje Arwen ben ik op 16 september 1994 geboren. Ze zeiden dat het bij mij nog al moeilijk ging en dat ik daardoor dom ben. Nou, dat laat ik maar zo, dan hoef ik ook geen kunstjes te leren zoals propjes papier terugbrengen of zwaaien met mijn staart.
.

.
(Eigen foto)
.
Ik ben  een langharig oosters type, net als mijn moeder en zus, en soms heb ik mooie lange leeuwenmanen. Mijn kleur is grijs, maar die eigenwijze mensen hier noemen dat 'blauw'. Dat zal me in zoverre een zorg zijn dat mijn bijnaam nu 'Postbankleeuw' is.

Het is me allemaal goed wat hier in huis gebeurt, ik stoei, of roezemoes vaak met Stapper, die hier in huis woont, en die denkt dat hij mijn Pappa is. Dat is niet zo. Victor is mijn echte Pappa, vandaar mijn naam. Maar Stapper heeft me opgevoed en dat geeft toch zeker ook rechten. Dus vind ik zijn aanspraken op mij best.

Ze zeggen dat ik een zacht karakter heb, tenminste, ze noemen mij ook vaak "De Boosloze'. En inderdaad, waarom zou ik me druk maken, als ik lekker bij mijn moeder Noisa, of mijn zus Arwen, of bij Stapper, kan liggen slapen?


Home

Back
Top Page
Next


 
e-mail ons Uw reactie 

Laatste wijziging: 30 augustus 2011  
Alle auteursrechten liggen bij: Irene Erkelens en Deirdre Bouman