Hallo, Ik ben Midas.

U stoort me werkelijk verschrikkelijk in mijn overpeinzingen, en wel om op deze pagina iets over mezelf te schrijven. Ik vind dat niet leuk, ik denk liever na over allerlei diepe dingen, maar de denkers op deze wereld worden helaas niet zo serieus genomen.

Nu moet ik vertellen wie ik ben en zo, dat is toch niet interessant? Alhoewel..... Ik ben op 11 maart 1993 geboren als Victoria's Midas Mi Lei-Fo. Ja een hele ingewikkelde naam die van een of andere oosterse godin afkomt. Ik ben Midas genoemd naar die TV-bioloog, omdat ik op jonge leeftijd al erg onderzoekerig was.Vanwaar die oosterse Godin? Wel, ik ben een siamees met lang haar, van oorsprong dus een oosterse kat.

Zo'n langharige siamees heet in de praktijk balinees, waarom is me een raadsel. Als balinees heb ik kleur op mijn oren, neus, pootjes en staart. Vanwege mijn staart, die mooi vol is beschuldigen ze mij van arrogantie.  Ik heb er wel veel over nagedacht, ik denk trouwens veel over alles na, maar ik heb de reden nog niet kunnen vinden.

Foto: Midas 'denkt'!
(eigen foto)
Het nadeel van veel nadenken is, dat ze denken dat ik slaap. Nu, dat is pertinent niet het geval, dat schrijf ik hier met nadruk. Een hobby van mij is om het weer te observeren, wat me weer de bijnaam van meteoroloog heeft opgeleverd. Ik schuif dan 's avonds het gordijn opzij en kijk naar de lucht. Dan stel ik b.v. vast dat het wel of niet regent. Zo ben ik voor anderen van groot nut.
 
 

Home

Back
Top Page
Next


 
e-mail ons Uw reactie

Laatste wijziging: 29 augustus 2010 
Alle auteursrechten liggen bij: Irene Erkelens en Deirdre Bouman